Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » 100-vis af farvestrålende orkideer i Plantorama

100-vis af farvestrålende orkideer i Plantorama

De 800 medlemmer af Dansk Orchide Klub udstiller et udvalg af deres flotteste planter i weekenden 29.-30. september kl. 10-17 i Plantorama I Hillerød dog kun 30. september.

-Orkideer er blevet populære, siger Peter Vang Christensen, Plantorama og fortsætter:

-De er flotte, nogle dufter helt eventyrligt, og de fleste blomstrer igen og igen, hvis de står lyst og lunt og får vand regelmæssigt.
-I weekenden kan du få gode råd om pasning fra medlemmer af Dansk Orchide Klub, som er i Plantorama. De viser også nogle af deres flotteste orkideer.

-Klubbens egne orkideer er ikke til salg, men Plantorama har en stor udstilling af farverige og duftende orkideer til salg i udstillingsperioden frem til den 7. oktober.

-Efter en sæson eller to kan det være en god idé at ompotte orkideen, for at sikre en god vækst og blomstring. I det arbejdende værksted kan du se, hvordan du kan ompotte planten og give dine orkideer nyt liv.

-Du må endelig ikke plante den i almindelig jord. De fleste orkideer vokser på andre planter, især træer. Og det er en af de spændende sider af livet med orkideer.

Alle udstillingsorkideerne sælges søndag den 7. oktober til halv pris. Dog ikke Orkideklubbens.
Prinsesse Benedikte er protektor for Dansk Orchide Klub, som har til formål at fremme interessen for og udbrede kendskabet til orkideer, deres dyrkning og deres anvendelse.
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy