Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Beskyt havemøblerne mod efterårets regn og vinterens frost

Beskyt havemøblerne mod efterårets regn og vinterens frost

Cover til havemøblerne, parasollen og grillen beskytter mod regn og frost og sparer plads i skuret eller carporten.

Tiden nærmer sig, hvor havemøblerne skal gøres klar til vinteropbevaring. Skal havemøblernes levetid forlænges, så er det vigtigt, at de opbevares rigtigt.

Cover fra ?Weather Screen Plus? er lavet til formålet og er syet i facon, så de passer til forskellige havemøbler og grillen.

De fleste træhavemøbler tåler ikke efterårets regn og fugtige vejr, så hvis der ikke er plads i carporten, skuret eller andre steder, hvor de kan stå tørt i løbet af vinteren, bør de overdækkes hen over efteråret og vinteren.

Cover fra ?Weather Screen Plus? er fremstillet i en stærk kvalitets polyester 300 denier, desuden er de UV bestandige, så de falmer ikke. Coveret er udstyret med ventilationshuller, for at sikre luftgennemstrømning, som forhindrer mugdannelse. I bunden er der en elastik, som kan spændes ind, så coveret ikke flyver af i en efterårsstorm.

Med cover fra ?Weather Screen Plus? behøver de tunge havemøbler ikke flyttes for at komme i tørvejr, og havemøblerne tager på den måde heller ikke plads i skuret eller carporten.

Det specialsyede cover til parasollen kan også benyttes om sommeren til at beskytte parasollen mod sol og regn, ligesom også grillcoveret kan bruges hele året til beskyttelse af grillen.

Alle cover fra ?Weather Screen Plus? leveres i en plastikpose med lynlås, der kan bruges til opbevaring.

Cover fra "Weather Screen Plus" fås fra 149 kr., og kan købes online på www.moreland.dk

 
NYESTE


SENEST OPDATEREDEMEST BRUGTEMINDST BESØGTEHÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy