Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Indbrudstyvene holder ikke ferie

Indbrudstyvene holder ikke ferie

De fleste holder ferie i sommerperioden ? blot ikke indbrudstyvene. Antallet af indbrud i private hjem er fortsat i stigning, selv om mange forsøger at beskytte sig med alarmer, overvågning osv. Det eneste, tyvene har virkelig respekt for, er tegn på liv i huset ? og det liv kan et FakeTV være med til at skabe.

Mange hjem har haft besøg af ubudne gæster, mens familien har været af sted på sommerferie. De seneste døgnrapporter fra politiet er præget af en lang række indbrud i private boliger, og forsikringsoplysningen forventer i den kommende periode at modtage yderligere anmeldelser af indbrud hos private, når flere er kommet hjem fra ferie. I ferietiden holder indbrudstyvene nemlig et særdeles vågent øje med vores hjem.

Private hjem må fortsat holde for
Den stigende kurve for indbrud i private boliger er endnu ikke knækket. Rigtig mange prøver at forhindre indbrud ved at installere overvågningskameraer og alarmer, men disse tiltag har vist sig kun at have ringe effekt. Undersøgelser viser, at den bedste måde at holde tyvene væk på er at lade hjemmet se beboet ud, selv om man er væk. Derfor har et råd tidligere været at sørge for, at der er lys i huset, som automatisk tænder og slukker - eventuelt kombineret med radio, der også tænder og slukker på forskellige tidspunkter. Denne type tiltag er imidlertid velkendte af indbrudstyvene og derfor normalt ikke nok.

Lys er ikke nok ? huset skal udstråle liv
Indbrudstyve vil næsten altid cirkulere omkring et hjem, før de vælger at bryde ind. De leder efter adgangsveje og flugtveje og undersøger ikke mindst, om der er tegn på liv i boligen ? det er meget få indbrudstyve, som vælger at bryde ind i en bolig, hvor de tror, der er nogen hjemme. Et eller flere tændte lys gennemskues hurtigt af tyvene, fordi lyset er statisk. Lyset fra et TV er til gengæld noget, der er i konstant forandring og giver indtryk af aktivitet i boligen ? og den illusion kan man skabe med et kunstigt TV ? et FakeTV.

FakeTV holder tyvene væk
Et FakeTV er ikke større end en knyttet hånd, men genskaber lys og indtryk som fra et TV ? og med et strømforbrug på blot 3 watt. Kernen i et FakeTV er en programmeret chip, som helt tilfældigt og uden gentagelser og mønstre simulerer liv i huset ? og det har vist sig at være imponerende effektivt.
?En rundspørge blandt en del af vores kunder viser, at det nye våben i kampen mod indbrud har haft den ønskede effekt. Folk er vendt hjem fra ferie uden at have haft ubudne gæster,? siger Claus Bredahl fra Idé Import, som forhandler FakeTV.
Han håber, at det stigende antal solgte FakeTV kan være med til at knække kurven for indbrud i private hjem.
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDEMEST BRUGTEMINDST BESØGTEHÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy