Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Bolig-portal bryder mægler-monopol

Bolig-portal bryder mægler-monopol

Nu kan man annoncere sin bolig, selv om man ikke bruger en boligmægler. I dag lanceres Boligdeal.dk, som er en ny boligportal, hvor alle kan annoncere deres bolig helt gratis, uanset om de er privatpersoner eller boligmæglere.

Markedet åbnes nu op for at selv-sælgere kan markedsføre deres boliger over for potentielle købere. Via den nye portal Boligdeal.dk kan alle kan alle på et enkelt minut gratis oprette deres bolig og synliggøre den over for køberne på markedet.

Dermed bryder Boligdeal.dk med et princip fra de store boligportaler, hvor man kun kan annoncere sin bolig, hvis man har indgået et samarbejde med en boligmægler:

?Boligdeal.dk bryder boligmæglernes monopol på effektiv annoncering. Med Boligdeal.dk får alle selv-sælgerne nu mulighed for at markedsføre deres boliger på en effektiv måde. Derudover kan de, der bruger en boligmægler, men ikke synes det går hurtigt nok, selv arbejde med salget ved siden af via Boligdeal.dk?, siger Thomas Barfod fra Boligdeal.dk og fortsætter:

Markedsoverblik
?Samtidig skaber Boligdeal.dk det overblik over selv-salgs bolig-markedet, som man ikke kan finde på de almindelige boligportaler. Det er til købernes store fordel, at de får maksimalt overblik?, siger Thomas Barfod fra Boligdeal.dk, som anslår at cirka 20 procent af alle boliger sælges uden om en boligmægler.

Den nye portal hænger sammen med det landsdækkende Køberkartotek på Boligønsker.dk, som man som køber kan skrive sig op i, og som man som sælger kan bladre i:

?De to portaler udgør tilsammen et socialt netværk, der giver alle på boligområdet mulighed for at mødes direkte. Når en bolig ved oprettes, sendes der automatisk en mail ud til alle relevante lejere eller købere. På samme måde sendes en boligsøgers ønske automatisk ud til alle relevante sælgere og udlejere. Systemet giver på denne og andre måder alle spillere på markedet mulighed for at komme i hurtig og dynamisk kontakt med hinanden.?, siger Thomas Barfod

Boligdeal.dk er skabt af folkene bag de to store danske portaler for udlejning af virksomhedslokaler - Virksomhedslokaler.dk og Lokaleportalen.dk.

?Boligdeal.dk bygger på en kompliceret men effektiv matchteknologi, der er udviklet over mange år og som allerede har stået sin prøve på erhvervsområdet?, siger Thomas Barfod.

Yderligere information:
Thomas Barfod,
29614045

 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy