Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Fremtidens drivhus for planter og mennesker

Fremtidens drivhus for planter og mennesker

Vica orangeriet er topisoleret og beskytter mod både kulden og solen

Godt nok kradser krisen, men ikke hos Vica i Kolding. For når det gælder udestuer, pavilloner og orangerier, bliver der handlet som aldrig før. Lige nu er det orangerierne, der har topprioritet hos kunderne. For med udsigt til vinteren, er det vigtigt at være godt forberedt, når man ønsker at bevare havens sarte planter. Og med et Vica Orangeri i haven eller på huset kan hverken kulden eller solen gøre skade.

I modsætning til drivhuset og de fleste orangerier er hvert eneste element i Vica orangeriet fuldt isoleret. Ruderne er 28 mm super lavenergiglas med varmekant, der mindsker risikoen for kondens på indersiden. Og da også taget er isoleret, er der ingen risiko for, at solen gør skade på planterne om sommeren. Isoleringen er dog ikke blot god for planterne, men også for de mange haveejere, der benytter orangeriet som en særlig udestue midt i det grønne. Slut med isoleringsfolie om vinteren og gardiner om sommeren.

Let at vedligeholde
Vedligeholdelsen kan næppe være nemmere. Alt hvad der skal til er en almindelig rengøring med vand og sæbe og et par dråber olie i hængslerne.

Se det hele i Kolding
Før man beslutter sig for at anskaffe et orangeri, er det værd at se nærmere på mulighederne. På tusind kvadratmeter har Vica samlet færdige eksempler på orangerier, udestuer og pavilloner. Her kan man få svar på alle de spørgsmål, der melder sig. Og tager man et foto med af det område, hvor man kunne tænke sig orangeriet opført, så udarbejder vi gerne et nøjagtigt tilbud og en tegning, så man kan danne sig en forestilling om resultatet. Og det koster ikke noget. Orangeriet kan leveres færdigt opført eller som selvbyg efter detaljeret anvisning.

 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy