Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Kendt brændeovn med nye fordele

Kendt brændeovn med nye fordele

Ny ovnserie fra TermaTech giver flere valg mellem materialer og design

Den nyeste serie brændeovne fra TermaTech giver forbrugeren flere valgmuligheder. Mellem lige eller afrundede sider, mellem plader i stål eller fedtsten og som noget helt nyt og unikt: en højglanspoleret sort og speciel hård fedtsten, der ikke blot tilfører det rene skandinaviske design et eksklusivt look, men som også holder på varmen og er ekstra nem at gøre ren. Her er tale om rent naturprodukt, hvor der ikke er tilført kemi af nogen art, og som TermaTech er først på markedet med.

De nye ovne vedligeholdes af og til med en fugtig klud og uden brug af kemikalier eller rengøringsmidler. Ovnen (ståldelene) skal aftørres med en tør eller hårdt opvredet klud. Hvis man senere ønsker det, kan man uden større
besvær stadig skifte mellem stål og fedtsten.

Høj virkningsgrad
Med en virkningsgrad på over 83 procent opfylder såvel TT20 RS som TT20 serien de skrappeste europæiske krav til godkendelse. Forbrændingen styres nemt med regulatoren placeret let tilgængelig lige under lågen, men det er også muligt at tilslutte frisk luft udefra til forbrændingen. Det dybt placerede brændkammer sikrer, at flammerne altid er i centrum. Den store askeskuffe med tilhørende låg er nem at tømme, og den formskårne glasforligger kan nemt fjernes, når der skal støvsuges eller vaskes gulv omkring ovnen. Bunden og rammen er i solidt støbejern, der sikrer både stabilitet og lang levetid.

Ekstraudstyr
Det brede udvalg i ekstraudstyr omfatter bl.a. rustfrie, glasblæste ribber under lågen og den nemt tilgængelige 360° drejbare låge i brænde-magasinet til opbevaring af optændere eller tilhørende pejsesæt. Desuden tilbyder TermaTech alt fra gulvpladen under ovnen til røghætten på skorstenen.

Nærmere oplysninger på termatech.com

Andre argumenter:
? I top 20 i ?Tænks? liste over 445 brændeovne
? Faghandelskvalitet til netpriser
? Svanemærket
? Attraktiv pris
? Dansk design
? Lang levetid
? Folkeovn

 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy