Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Knud Holscher Design skal tegne Gaia Solars nye solcelleanlæg

Knud Holscher Design skal tegne Gaia Solars nye solcelleanlæg

Knud Holscher Design skal tegne Gaia Solars nye serie af solcelleanlæg til den kræsne forbruger. Langt de fleste solcellesystemer på markedet i dag monteres uden tanke på bygningens arkitektur og stilmæssige udtryk. Det ønsker Gaia Solar at lave om på. I stedet for at solcelleanlæg betragtes som eksterne elementer der placeres på hustaget, skal de tænkes ind i bygningskonstruktionen og bidrage til det samlede arkitektoniske udtryk. Solcellepanelerne skal ikke forsøges skjules, men være synlige elementer, der spiller sammen med de øvrige bygningskomponenter.

?Der er ingen der i dag betragter f.eks. vinduer som nødvendige lyshuller. Her overvejer man nøje hvilken stilart man ønsker til sit hus - hvorfor skal det være anderledes med solceller? Vi ønsker at ændre denne tankegang og give husejere en regulær valgmulighed i forbindelse med anskaffelse af et solcelleanlæg? udtaler Adm. Direktør for Gaia Solar, Michael Stadi.

Danske Gaia Solar har mange års erfaring med produktion og montage af specialdesignede solcelleanlæg til både privatforbrugere og større erhvervsbyggerier. Det er på baggrund af denne erfaring at virksomheden ønsker at udvikle en serie af konkurrencedygtige modulopbyggede solcelleanlæg.

Med Gaia Solars nye designkoncept bliver det muligt at tilbyde unikke specialdesignede solcelleanlæg. Det centrale element i designkonceptet er en række byggeklodser, der kan sættes sammen på kryds og tværs og derved give boligejeren mulighed for at konstruere et unikt anlæg. Hertil hører et enkelt og innovativt montagesystem, der sikrer at elementerne både kan integreres i tage og facader og anvendes til alternative løsninger, der rækker ud over bygningens areal, som f. eks. afskærmning, udestuer, garager mv.

Gaia Solar har valgt Knud Holscher Design til at tegne de nye løsninger. Designvirksomheden er kendt for sin løsninger inden for industrielt- og produktdesign og har tidligere samarbejdet med virksomheder som George Jensen, Philips, Coloplast og Holmegaard. Knud Holscher Design ledes til dagligt af Knud Holscher, der er en af Danmarks mest prisvindende arkitekter og designere og som har vundet flere priser for hans industrielle designs.

Udviklingen af den nye produktlinje, som Gaia Solar forventer at kunne præsentere i løbet af 2013, er støttet af Dansk Design Centers Designpulje.
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy