Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Ny brændeovn er provokerende flot og stilsikker som en ægte møbelklassiker

Ny brændeovn er provokerende flot og stilsikker som en ægte møbelklassiker

Det luksuriøse og ekstravagante folder sig helt ud i Lotus Prestige Magic?s internationale design

Med lanceringen af den nye Prestige Magic bryder den fynske virksomhed Lotus nu med stort set alle de opfattelser, vi har haft af en brændeovn indtil i dag.

Drømmen om et nyt designikon
"Vi har ønsket at skabe et spektakulært møbel, der er provokerende flot. Et nyt designikon med et internationalt udtryk i samme liga som de verdenskendte danske møbelklassikere", fortæller Søren Jakobsen fra Lotus.

Arkitekt Kaare Sølvsten har ydet sit ypperste gennem hele designprocessen
"Den runde form og det blankspejlende sorte glas gør Prestige Magic til en ekstraordinær oplevelse. Uanset om den placeres op ad en væg, i et hjørne eller midt på gulvet. Designet er så luksuriøst og ekstravagant, at janteloven forlængst er sat ud af kraft. Her er ovnen til feinschmeckere" fastslår Søren Jakobsen.

På den teknologiske forkant
Kvaliteten er gennemført i alle dele af ovnens konstruktion, styring og forbrændings-teknologi. Lågen med den store panoramarude er af støbejern og lukkes to steder, så den altid er tæt.

Bunden i Prestige Magic er ligeledes af støbejern, og betjeningen med blot ét greb gør det let at tænde op og styre varmen bagefter. Prestige Magic er udstyret med Lotus? avancerede Comfort Automatik ? en tidsindstillet lufttilførsel direkte ind i bunden af brandkammeret. Til perfekt optænding med lukket låge og når nye stykker træ lægges på.

En 360 graders nydelse
Lotus Prestige Magic, der er Svanemærket, er en konvektionsovn, hvor et varmluftssystem skaber en behagelig fordeling af varmen.

"Vælger man røgafgang i toppen, åbner det for endnu en fordel", siger Søren Jakobsen. "Prestige Magic kan leveres på en 360 graders drejekonsol, så man kan opleve den levende ild og det flotte design fra alle vinkler"

Det er også muligt at få udstyret ovnen med en ekstra 55 kg tungt varmemagasin, der lagrer varmen længe efter, at ilden er gået ud.

Vejl. priser fra kr 29.995.
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy