Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Nyt højeffektivt træpillefyr kan afløse andre varmeformer

Nyt højeffektivt træpillefyr kan afløse andre varmeformer

Ekoheat pillefyret med en virkningsgrad på 95,5% kan erstatte oliefyr og naturgas ? og konkurrere med jordvarme, varmepumper og fast brændsel

Nu er den teknologiske ud­­vikling så langt, at et træpillefyr er en attraktiv løsning, når man overvejer at skifte sin varmeforsyning ud. Ekoheat, der med 95,5% har en af markedets højeste virkningsgrader, giver ikke bare billig og CO2-neutral varme. Det er også godkendt til installation i lukkede anlæg med trykekspansion.

Derfor er dette nye træpillefyr mere fordelagtigt end olie og naturgas ? og et seriøst alternativ til jordvarme, varme­pumper og fast brændsel. Samtidig er designet så kompakt, at man både kan finde plads til fyret og magasinet med træpillerne i et alminde­ligt bryggers.

Komfortable fordele i hverdagen
Ud over at være et højeffektivt fyr, hvor den mindste model kan opvarme en bolig på op til 175 m2 og den største over 350 m2, er der nye, komfortable fordele i den daglige betjening, fortæller Dan Elkjær fra Ekopower.

Ekoheat er computerstyret med en touch-skærm, der er enkel at bruge. En anden vigtig fordel er den nye, selvrensende teknologi, hvor fyret i praksis renses, mens det brænder.

Den største forskel fra andre træpillefyr er, at det ikke ?slukke sig selv? for at fjerne asken, men kan køre uden afbrydelser. Det er med til at gøre virkningsgraden ekstra høj, så man får en bedre fyrings­økonomi. I øvrigt presses asken automatisk sammen i en skuffe og skal kun fjernes få gange om året, siger Dan Elkjær.

Karakter AA i miljø- og energitest
Ekoheat pillefyr er testet og god­­kendt af Danmarks Teknologiske Institut efter den euro­pæiske standard EN 303-5 ? og har opnået AA i miljø og energi.

Virkningsgraden på 95,5% for Ekoheat 1500 er i øvrigt den højeste, Instituttet har målt for et træpillefyr. Ekoheat overholder Europas skrappeste krav med hensyn til udledningen af NOx (kvælstofoxider) og er dermed en fremtidssikker investering.

Anskaffelsesprisen på under 30.000 kr overrasker mange og betyder i praksis, at fyret tjener sig selv hjem på ganske få år. Andre træpillefyr i denne prisklasse er ikke selvrensende ? og vil man have den vigtige fordel med, skal man normalt investere 3 gange så meget.

Se mere på www.ekopower.dk

 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy