Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Opvarm din Swimmingpool hurtigt med brændeovn

Opvarm din Swimmingpool hurtigt med brændeovn

En opvarmet pool er ikke så simpelt, mens koldt vand er skræmmende for mange svømmere.

Poolopvarmning
Almindeligt anvendte pool varmesystemer (elektricitet) er foruden købet, dyre at bruge. Den mest miljøvenlige løsning, solpaneler, virker bedst på de dage, at solen giver varme, men det kan variere meget hvilket dette år er bevis for.
Løsningen er et træ fyret pool opvarmningsanlæg fra Størvatt. Quick poolopvarmning, lave driftsomkostninger og let at installere.

Unikt koncept
Dette Størvatt pool opvarmningsanlæg fyres med brænde. Ved at overføre varmen fra ilden til vandet er poolen opvarmet hurtigt. Ovnen producerer op til 35kW energi i timen
Der er valgt et robust design i rustfrit stål 316 og varmelegemet er egnet til vand, der indeholder klor og andre kemikalier til swimmingpool. Det er en meget robust produkt, der holder i årevis

Miljøvenlig
Denne poolopvarmning adskiller sig fra de andre systemer naturligvis hovedsagelig som følge af anvendelsen af alternativt brændstof, nemlig træ. Den største fordel af træ er, at det er en naturlig og i princippet en uudtømmelig energikilde. Brændefyring er en af de billigste opvarmningsformer. Afbrænding af træ er en relativt miljøvenlig varmekilde. Træer optager kuldioxid (CO2), når de gror, og afgiver den igen, når træet rådner op i skoven eller bliver brændt i din brændeovn. Afbrændingen af træ er derfor CO2-neutral og bidrager ikke til drivhuseffekten.
For mere information kontakt
Per Grønning Tel.: 31218047


 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy