Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Rosa's roser kan ses på Odense Blomsterfestival 15.-18.august 2012

Rosa's roser kan ses på Odense Blomsterfestival 15.-18.august 2012

?Det gør ikke noget at være født i Andegården, når bare man har ligget i et svaneæg?

Citatet er som bekendt fra HC Andersens eventyr ?Den grimme ælling?, der er skrevet på stranden i Dyreborg på Sydfyn. Ved selv samme strand har Rosa Eskelund, der er en af verdens få rosenforædlere, skabt sit helt eget roseneventyr.

?Roser er min passion. For mig er min hobby blevet min levevej?, siger Rosa, som man kan møde til Odense Blomsterfestival i august, hvor eventyret om den grimme ælling bliver levendegjort med Rosas smukke roser i Vintapperstræde.

Rosa har udviklet flere tusinde forskellige roser i sit drivhus, der ligger i Dyreborgs smukke natur med en vidunderlig udsigt over det sydfynske øhav.

?Det er vigtigt at opholde sig et smukt sted, når man skal være kreativ ? præcis som HC Andersen gjorde for 169 år siden, da han skrev det berømte eventyr?.

Med sin store kærlighed for roser og mere end 25 års erfaring med produktion af roser, er Rosa hele tiden på forkant med udviklingen. Det resulterer i fyldige roser med store blomster i flotte farver og særdeles lang holdbarhed, som er kendt og elsket af mange mennesker rundt omkring i verden, og som hun har vundet utallige priser med gennem tiden.
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy