Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Sidste chance for at udnytte skattefradrag til boligforbedringer

Sidste chance for at udnytte skattefradrag til boligforbedringer

Når nytårsklokkerne ringer 2013 ind, ophører muligheden for at trække udgifter til boligforbedringer fra i skat. Derfor er det ved at være sidste chance, hvis man vil gøre brug af muligheden for at trække udgifter til håndværkernes løn fra i skat. For at opnå fradraget, er det et krav, at opgaven er udført, faktureret og betalt inden udgangen af 2012.

Det er den særlige BoligJob plan, Folketinget vedtog i 2011, der nu udløber. Ordningen betyder, at man kan fratrække udgifter til håndværkere på op til 15.000 kr. pr. person over 18 år i hver husstand. Det er dog kun udgiften til håndværkernes løn, der kan trækkes fra ? men ikke udgifter til materialer.

- Det er ved at være sidste udkald, hvis vi skal kunne nå at færdiggøre et nyt køkken eller renovere et badeværelse inden nytår, siger Bjarne Kruse Nielsen, direktør for BKN Produktion i Ørbæk.

- Også mindre opgaver som opsætning af skabe i fx et soveværelse eller et bryggers tager tid, så det er med at henvende sig inden længe, hvis man skal have del i håndværkerfradraget, siger Bjarne Kruse Nielsen.

BKN Produktion i Ørbæk på Østfyn laver specialbyggede skabe og andet inventar til køkkener, gaderober, badeværelser og bryggersrum. Alle skabe opbygges helt fra bunden af efter kundens ønsker og mål. Og da BKN Produktion har et stort produktions- og snedkerværksted, er det ikke kun arbejdstiden med opsætning ude hos kunden, men også arbejdstiden på værkstedet i Ørbæk, der kan trækkes fra, da BKN Produktion kan dokumentere arbejdstiden helt ned til den enkelte skabslåge.

BoligJob ordningen blev indført i 2011 for at sætte gang i væksten, men ordningen ophører altså til nytår. BKN Produktion i Ørbæk på Østfyn har siden 1985 produceret køkkenskabe, bademøbler, garderobeskabe og andet inventar til både private kunder, virksomheder, storkantiner og offentlige institutioner som fx skoler og børnehaver over hele Danmark.
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy