Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Skru op for varmen med dine vinduer

Skru op for varmen med dine vinduer

De første efterårsdage har vist sig og der har været aftener, hvor vi har haft lyst til at sætte os i sofaen under et tæppe med en kop varm kaffe og tændte stearinlys ? som en lille forsmag på den kommende vinters hjemlige hygge.

Men måske medfører tændte stearinlys i vindueskarmen for dig løbende stearin og en blafrende flamme? Måske sker det også, at du synes det trækker og føles køligt på ryggen, når du sidder foran et af dine vinduer? Er det tilfældet, trænger dine vinduer måske til en udskiftning.

Hvornår på året skifter man vinduer?

Efteråret er højsæson for udskiftning af vinduer ? af flere årsager. For det første er de kølige dage kommet tilbage og vi småfryser måske. For det andet kan vi se på varmeregningen, at vi igen får behov for at tænde for radiatoren eller skrue op for fyret.

Det får mange til at overveje at energiforbedre huset for på sigt at få et bedre energiregnskab, en lavere varmeregning og en god miljømæssig samvittighed.

Vinduer tilfører hjemmet varme

Langt de fleste vinduer på markedet i dag isolerer ikke bare, men tilfører faktisk varme til huset. Det sker ved, at de lukker sollyset og solvarmen ind og sørger for at holde den tilførte varme inde i huset. Det betyder, at du kan skrue ned for dine øvrige varmekilder og dermed spare både energi og penge.

En billigere løsning

Hvis du overvejer at gå efteråret og vinteren i møde med vished for at indendørstemperaturen er optimal, får du netop nu hos Jydsk Vindueskompagni gratis montage af dine vinduer og døre, uanset hvilket materiale, du vælger. Derudover er der som altid gratis og uforpligtende rådgivningsbesøg hjemme hos dig selv.

En langsigtet løsning

Vinduer fra Jydsk Vindueskompagni leveres med 10 års garanti og er produceret på virksomhedens egen fabrik i Sydjylland i en høj kvalitet, der holder i mange år. Du kan få vinduer til alle boligtyper og hvis du ikke er meget for at skulle bruge tid på vedligehold af dine vinduer, fås de også i vedligeholdelsesfri materialer.

Læs mere på jvk.dk


 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy