Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Slip helt for ukrudt og feriestress

Slip helt for ukrudt og feriestress

Glyfonova Plus er effektiv totalbekæmpelse, som private nu må bruge til behandling af fortove, indkørsler, gårdspladser og belægninger

Det kan være slemt at komme hjem fra ferie og se ukrudtet være skudt op overalt, f.eks. i indkørslen og andre steder foran huset. Nu kan man ? med god samvittighed ? helgardere sig med et virkelig effektivt ukrudtsmiddel.

Glyfonova Plus blandes op med vand og har en formel, som gør det tilladt at bruge på fortove, i indkørsler, på gårdspladser og lignende steder med belægninger.

Brændere tager kun toppen ? og udleder meget CO2
Hvad er den bedste form for bekæmpelse? Ukrudtsbrændere er f.eks. populære og opfattes af mange som miljøvenlige. Fakta er imidlertid, at den afbrændte gas bliver til store mængder CO2, og selve problemet løses ikke til bunds. Rødderne er stadig intakte, og derfor vil ukrudtet hurtigt spire frem igen til stor ærgrelse for husejeren.

Bekæmper effektivt, men nedbrydes
Med Glyfonova Plus er bekæmpelsen langt mere effektiv, fordi den både sker i ukrudtets top og rodsystem. Samtidig betyder midlets egenskaber, at det nedbrydes, når det kommer i kontakt med fugtig jord.

En ansvarlig løsning, hvor husejere vil opleve, at der går dejlig lang tid før, at det er nødvendigt at behandle igen.

Fås i Land & Fritid, byggemarkeder og plantecentre over hele landet.
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy