Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Stop oversvømmelser og skader med nye vandsugende sække

Stop oversvømmelser og skader med nye vandsugende sække

FloodSax sikrer et effektivt beredskab og hurtig handling ved vandskader, kraftige regnskyl og oversvømmelser

Nu kan man hurtigt etablere en effektiv beskyttelse ved de vandskader og oversvømmelser, vi oplever i Danmark, når fx kloakkerne må give op ved kraftige regnskyl.

En ny opfindelse ? de vandsugende sække FloodSax ? er så lette at oplagre, transportere og bruge, at de er et sikkert valg for private, forretninger, virksomheder, kommuner og beredskabstjenester.

FloodSax er ?kunstige sandsække?, der opsuger 20 liter vand på blot 3 minutter. Inden brug vejer hver sæk kun 200 gram og leveres vakuum-pakket, så 5 stk.

samlet har en tykkelse på blot 3 cm og kan opsuge 100 liter vand. Når vandet er optaget, holder sækkene formen og kan stables, så de dæmmer op for yderligere vand.

Alle kan håndtere sækkene og standse vandet
? Som led i et større beredskab er de nye sække et effektivt supplement til almindelige sandsække, fordi de gør det muligt at handle hurtigere, fortæller Lars Petersen, Aquamatric A/S, der står for markedsføringen i Danmark. ? De kræver kun lidt lagerplads og er så lette at transportere i fx en varevogn, at man på kort tid kan få et stort antal sække frem til det truede område.

? Her betyder sækkenes lave vægt, at alle fra beredskabet ? plus samtlige frivillige og privatpersoner på stedet ? kan være med i arbejdet med at få standset vandet. Jo hurtigere indsats, desto større værdier kan der reddes.

Vandskader i hverdagen
Det er ikke kun ved større oversvømmelser, at FloodSax er en god hjælp. Springer der et vandrør ? eller taber vaskemaskinen og opvaskemaskinen vand ? kan man hurtigt afhjælpe situationen og undgå yderligere skader.

Sækkene fylder så lidt, at de er nemme at have på lager i hjemmet, sommerhuset, forretningen og andre steder, hvor man gerne vil kunne gøre noget effektivt ved pludselige vandskader. Der er 5 års garanti på den vandsugende virkning, som skyldes indholdet af en geldannende polymer. Den gør samtidig de fyldte sække tætte og punktérfri.

Lette at bruge ? og miljøvenlige
Den lave vægt betyder, at også børn og ældre kan håndtere sækkene. De tages ud af plasticemballagen og placeres direkte på det sted, hvor vandet skal opsuges og standses ? eller man kan evt. fylde dem i et vandkar og bruge dem umiddelbart som barriere mod vandet, ligesom en normal sandsæk.

FloodSax er i øvrigt bionedbrydelige og uskadelige for miljøet, når de smides ud efter endt brug. Sækkene kan fx nedgraves i haven, hvor de langsomt afgiver vandet til de omkringliggende planter, og alt materiale er nedbrudt efter nogle måneder i jorden.

Se videoer og mere information på www.Aquamatric.dk

 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy