Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Stor varmtvandskomfort i små boliger

Stor varmtvandskomfort i små boliger

Nu kan man også få stor varmtvandskomfort i selv mindre boliger. Bosch introducerer en ny, kompakt, kondenserende gaskedel, som er udviklet til etageejendomme og enfamilieshuse. Den er lille, effektiv, nem at betjene og fremstår i et tidløst design.

Condens 5000 WT ZWSB 30-4A er en helt ny, kondenserende gaskedel med indbygget varmtvandsbeholder, som leverer pålidelig varme til opvarmning og varmt vand. Kedlen er designet til etageejendomme og enfamilieshuse med almindeligt varmtvandsbehov og koster ikke mere end absolut nødvendigt.

Optimeret til danske boliger
Gaskedlen er velegnet til områder med relativt hårdt drikkevand, og den er derfor ideel til vandet i Danmark. Condens 5000 WT har en varmtvandsbehol-der på 50 liter indbygget, og det betyder, at den samlede løsning ikke fylder ret meget. Vandledningerne er også integrerede og i rustfrit stål. Den lille, ef-fektive kedel er desuden pakket ind i et flot og tidløst design, hvilket gør den meget let at placere i selv det mindste hus.

Udnytter energien maksimalt
Med en pladsbesparende Condens 5000 WT kan selv mindre boliger således få en stor varmtvandskomfort. Gaskedlen er utrolig effektiv, fordi den module-rende brænder altid tilpasser sin ydelse efter det aktuelle behov. Det betyder, at kedlen til enhver tid kun bruger lige præcis den mængde gas, der nu en-gang er nødvendig. ? Og også den digitale kedelregulering bruger eksempla-risk lidt strøm; i standbydrift er den helt nede på blot 2 watt.

Den særdeles energieffektive Condens 5000 WT er desuden enkel at monte-re, let at vedligeholdelse og nem at betjene. Der er kort sagt tænkt brugerven-lighed ind i alle faser af gaskedlens lange liv.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Jim Toft Knudsen
Telefon: 44 89 84 73

###


Bosch Thermotechnology er en førende europæisk producent af ressourceeffektive opvarmningsprodu-ter og varmtvandsløsninger. I regnskabsåret 2011 havde virksomheden en omsætning på 3.1 mia euro (68 procent uden for Tyskland) og havde ca. 13,900 ansatte. Bosch Thermotechnology har stærke inter-nationale og regionale mærker og fremstiller et varieret sortiment på 21 fabrikker I 11 lande I Europa, Nordamerika og Asien. Yderligerere information på www.bosch-climate.dk.

Bosch-koncernen er en førende international virksomhed med fokus på teknik og serviceydelser. Koncer-nen havde med auto- og industriteknik samt forbrugsgoder og bygningsteknik i regnskabsåret 2011 me-re end 300.000 ansatte og en omsætning på 51,4 milliarder euro. Bosch-koncernen omfatter Robert Bosch GmbH og mere end 350 datter- og regionalselskaber i ca. 60 lande. Inkl. distributionspartnere er Bosch repræsenteret i ca. 150 lande. Dette globale netværk af udvikling, produktion og salg er forud-sætningen for yderligere vækst. I 2011 brugte Bosch mere end 4 milliarder euro på forskning og udvik-ling og anmeldte over 4.100 patenter på verdensplan. Med alle sine produkter og serviceydelser øger Bosch livskvaliteten med innovative og nyttige løsninger.
Yderligere information på www.bosch.dk og www.bosch-presse.com
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy