Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Usynlig behandling forebygger faldulykker

Usynlig behandling forebygger faldulykker

Et nyt produkt kan forebygge de mange faldulykker, der hvert år sker i private hjem på våde, glatte gulve. Produktet, 123-skridsikker, er en nem og effektiv gør-det-selv løsning, der gør de farlige gulve lige så skridsikre våde, som der er, når de er tørre.

Tekst: Christian Vinther

De fleste kender det. Pludselig forsvinder gulvet under én, og det giver et gip i én af den anden verden. Man er kommet til at glide i en lille sø af vand på et flise- eller klinkegulv.

I de fleste tilfælde går det godt, men i en del tilfælde ender det med brækkede lemmer og hospitalsophold. Men det er der nu kommet en gør-det-selv løsning på, som gør gulvene lige så skridsikre våde, som de er når de er tørre.

Lyder det for godt til at være sandt? Ja, det vil nogle måske mene, men resultaterne taler for sig selv. De, der har prøvet det nye produkt er begejstrede.

Johannes Kornbeck er talsmand for en andelsboligforening i Støvring syd for Ålborg i Nordjylland. Han siger: "Tidligere var vi alle bange for at gå på vores svalegange, når det havde regnet. Men efter at have fået svalegangene behandlet med 123-skridsikker, står vi alle fast - også når betonen er helt våd." Elin Kristensen fra Herning i Midtjylland er også begejstret. Hun har en lille feriebolig i Tyrkiet og frygtede sin balkon, når hun havde været i svømmepølen."Fliserne blev glatte som en skøjtebane. Jeg købte et par flasker 123-skridsikker, og det hjalp straks."
Henriette Vallentin fra Herning har to børn og frygtede altid de glatte badeværelsesgulve, når børnene skulle i bad. "Mine børn er faldet på det våde gulv flere gange, men efter at fået gulvene behandlet med 123-skridsikker, stå vi nu alle helt fast - også når gulvet er smaddervådt."

123-skridsikker er som nævnt et gør-det-selv produkt, der leveres i en sprayflaske og produktet er uhyre nemt at anvende. Vask gulvet, spray 123-skridsikker på og skyl herefter gulvet med vand. Resultaterne er forbløffende, og da produktet ikke er en belægning, men et resultat af en kemisk reaktion mellem produktet og overfladen, holder skridsikkerheden sig i flere år. Under reaktionen dannes der mikroskopiske krystaller, der virker skridhæmmende.

Behandlingen er usynlig for det blotte øje og ændrer altså ikke gulvenes udseende. Det er tilmed miljøvenligt og rengøringsvenligt.

Man kan læse mere om 123-skridsikker på hjemmesiden: www.123.skridsikker.dk
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy