Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Verdensnyheder fra Witt på Formland-messen

Verdensnyheder fra Witt på Formland-messen

Witt A/S stiller op med 2 store verdensnyheder på Formland i MCH (Messecenter Herning). Besøg os på vores 240 kvadratmeter store messestand (stand G5640) og oplev bl.a. retroskabet Spitfire og den revolutionerende Witt Wall Grill.

Væghængt indendørsgrill

Witt Wall Grill er vores verdensnyhed, der vil blive udfordret af selveste Kokkelandsholdets Mette Hvarre Gassner og Erik Kroun Nielsen.

Witt A/S gør det nu muligt for dig at grille året rundt ? uanset vejr- og boligforhold, idet vi præsenterer Witt Væggrill, som benyttes indendørs, men som garanterer den samme lækre grilltilberedelse, som hvis det foregik på grillen udendørs. Grillen er kompakt i størrelsen, som sikrer, at du har plads, uanset om du bor i en lille lejlighed, hvor pladsen ellers er trang.

Witt Væggrill har den unikke egenskab, at den ikke oser under tilberedning, hvilket sikrer dig et røgfrit køkken og et lækkert, saftigt samt fedtfattigt grillresultat.

Den er betjenings- og rengøringsvenlig og intet andet end et must for dig, der elsker smagen af sommer hele året rundt.

Maskulin retrokøleskab

Spitfire er en unik verdensnyhed, hvor den maskuline kvalitet er sat i højsædet.

Det nye ekstravagante Spitfire-kabinet repræsenterer det ypperste inden for retro køl-/frys. Skabet har et rustikt men samtidigt eksklusivt design med udhamrede og nittede aluminiumplader, som på intelligent vis minder om gamle jager- og bombefly. Spitfire-kabinettet er håndlavet, og for dig der altid har ønsket dig et personligt designelement er dette det helt rigtige valg. Der er ikke to kabinetter, som er 100% ens.

Inspirationen til designet er hentet fra 2. verdenskrig, hvor samspillet mellem de afrundet former og det nittede aluminium kaster dig tilbage til 1940?erne og gengiver følelsen af datidens jagerpiloter.

Witt A/S ønsker at kredse om kvalitet, luksus og unikke designelementer, og Spitfire skabet passer derfor perfekt ind i Witts mission om at efterkomme forbrugernes ønsker til design og trend.
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy