Find din lokale havemand

FIND DIN LOKALE HAVEMAND

  

SENESTE NYT


Artikler
  Du er her: Forside » Hus & Have » Vi indsamler og udstiller naturen

Vi indsamler og udstiller naturen

Stuen skal ligne et helt feltlaboratorium med udstillede ting fra naturen. Trenden har givet nyt interiørfirma succes ud over landets grænser.

Vi har set gennem nogle år, at gevirer fra hjorte har været brugt til knagerækker og anden dekoration i hjemmet, og i den seneste tid har de mere avancerede boligreportager været prydet af udstoppede fugle og andre dyr. Hjemmet ligner pludselig et hjørne af naturhistorisk museum.

Tendensen forklares af livsstilseksperter med vores higen efter at finde tilbage til naturen og det oprindelige, som en modreaktion på forbrugsfesten før krisen, som ikke gjorde folk lykkeligere. Nu er det moderne med de nære ting som at tage børnene med ud i naturen og indsamle fjer, skaller m.m. ? og ikke mindst at udstille dem på fornem vis i hjemmet bagefter.

Designer Annette Bjørk fra COZY room har taget trenden op og udviklet den yderligere, så det også er muligt at købe både fjer, store sneglehuse og ikke mindst nogle fantastiske horn fra både væddere og kvæg. Ting man ikke lige falder over i naturen hver dag, men som opkøbes fra landmænd og naturparker i flere lande.

De fine ting skal naturligvis udstilles flot, og hertil tilbyder COZY room flere spændende muligheder. Det sjove er, at man mikser tingene på kryds og tværs. Således kan man sætte en plante ind i et flot fuglebur, ligesom man kan sætte en buket fjer ind under en glasklokke eller i en stor glasvase.

COZY room har tilsyneladende ramt lige ned i tidsånden med sortimentet, som efterspørges af kunder i hele Norden og i Tyskland, efter at firmaet præsenterede sin første kollektion i Danmark i efteråret 2011. I dette efterår er COZY room således repræsenteret på fagmesser i både Tyskland, Sverige og Norge. Sortimentet kan ses på cozyroom.dk og nærmeste forhandler oplyses på tlf. 63 17 23 33.


Billedtekst:
Blomster sættes i fuglebure og fjer sættes i vaser ? der vendes op og ned på begreberne, når naturen udstilles på fornemmeste vis i boligen.

Fotos til download:
COZY room aw12 fuglebure
COZY room aw12 horn og fjer

Flere fotos kan downloades på www.cozyroom.dk/presse

Pressekontakt:
Annette Bjørk, kreativ chef - Tlf. 21 42 30 54
Pia Stès, adm. direktør - Tlf. 21 70 90 74
 
NYESTE


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



HÅNDVÆRKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy